Terapi på svenska

Samtalsterapi på svenska i Oakland

Jag är en legitimerad Marriage and  Family Therapist, ursprungligen född och uppvuxen i Sverige. År 2000  flyttade jag till USA för att påborja min utbildning och har jobbat inom mental hälsa sedan 2002. Under min karriär har jag behandlat många olika sorters besvär och problem, allt från depression och ångest till svårare trauma, familjeproblem och äktenskapssvårigheter. Jag är även intresserad av de problem som uppkommer när man lämnar sitt land och börjar ett nytt liv i en främmande kultur och vilka svårigheter detta kan innebära.
Jag arbetar med psykoterapi och  familjerådgivning på psykodynamisk grund, vilket innebär att jag tror vår bakgrund och vårt förflutna har mycket att göra med hur vi hanterar vårt  liv och våra relationer idag. Som terapeut, strävar jag efter att bygga upp en miljö där du känner dig trygg och säker och kan prata om dina svårigheter och bekymmer. Endast i en sådan miljö kan vi få  utrymme att titta lite närmre på hur du hamnat där du är idag och hur vi kan få dig till en plats där du kan känna dig glad och tillfreds.

Ring mig gärna och berätta hur jag skulle kunna hjälpa dig. Känns det rätt så bestämmer vi en tid då vi kan träffas och prata i enrum. Jag välkomnar vuxna, barn, familjer och par, och erbjuder i vissa fall nedsatt pris, beroende på tillgänglighet och behov. Varje möte varar i 50 minuter, en till två gånger i veckan.

Jag utför samtalsterapi  både på svenska och engelska på mitt kontor i Oakland.